In hoogseizoen nog beschikbaar:
Week 28; vr 5 juli tm vr 12 juli
Week 35; vr 23 aug tm ma 26 aug (weekend)


Wat is er mooier dan een fijne vakantie op bungalowpark 't Lochtenveld in Elspeet. Een unieke plek om van hieruit de Veluwe in alle richtingen te gaan verkennen. Een kleinschalig park aan de rand van uitgestrekte bossen en heidevelden. Splinternieuwe comfortabele bungalows, geheel van steen, voorzien van alle comfort en twee verdiepingen hoog. Zeer geschikt voor de vakantieganger die de rust en de ruimte zoekt. Volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen door een schitterend natuurgebied.
't Lochtenveld is op loopafstand van het dorp, met supermarkt en drogist.

'PLEXAT' ligt gelegen in een bosachtige omgeving aan de rand van het dorp Elspeet. De bungalow is traditioneel gebouwd. En is van alle gemakken voorzien, om gewoon heel goed vakantie te kunnen houden. De bungalow heeft een grote woonkamer met een open keuken, drie slaapkamers, luxe douche met toilet en staat geheel vrij op een ruime kavel. Het is een bungalow voor 8 personen. De bungalow is gebouwd op ca 400m2 grond. Dus er is met recht plek zat. Er is een wasmachine en droger aanwezig in de bungalow.

'PLEXAT' wordt het hele jaar door verhuurd.

Er is een speeltuin op het park met speeltoestellen, een trampoline, een tafeltennistafel en een speelveld.

U vindt 'PLEXAT' op onderstaand adres:
Bungalowpark 't Lochtendveld
Stakenbergweg 62-008
8075 RA Elspeet

Voor meer informatie of reservering, kunt u met ons telefonisch contact opnemen of een bericht versturen via deze website naar connyvanderwal84@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Fam. N. van der Wal
Prins Mauritsstraat 80
3331 XW Zwijndrecht
Tel. 078- 6195498
Mob. 06- 50426385